Klassieke rechteroever-Bordeaux. Dieprode tint. Fraai complex van geur, met rijpe bramen, kersen en eikenhout. De smaak zet krachtig en rond in en ontwikkelt een pittige structuur met rijpe tannine in de afdronk. Jong mooi bij krachtige wildschotels, gerijpt heerlijk bij fijne gerechten uit de oven of gebraden rundvlees. Houdbaar tot zeker 10 à 12 jaar na oogst.
Volrode, Franse wijn met een kruidig en licht gerijpt aroma. Gemaakt van merlotdruiven, aangevuld met cabernet sauvignon en malbec. De volle, soepele smaak combineert goed met rood vlees en wild.
Flesinhoud: 375 ml
Krachtig zwart fruit, cassis, kersen, laurier, zwarte peper, koffie. Tannines zijn mooi rijp, goede zuren. Hier kan Bordeaux trots op zijn.
Volle, zachte rode 'rechteroever-bordeaux' van kleine merlotwijngaard, net iets buiten Saint-Emilion. Iets eikengerijpt en bio-gecertificeerd.
De wijngaarden liggen in de gemeente Saint-Julien en omvatten ongeveer 95 ha met Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (19%), Cabernet Franc (13%) en Petit Verdot (3%). Wijngaard Grand Clos is gelegen naast Ch.
Franse rode wijn, vol en krachtig van smaak en met een verfijnd aroma van eikenhout. Goed te combineren met rood vlees - zoals entrecote en tournedos - maar ook lekker buiten de maaltijd om.
The second wine of Château Rieussec is selected according to the same standards as the first wine. Its constant feature is centred on a fine aromatic structure dominated by citrus aromas.
it is produced : a) with the grapes from the " young vines " of the "Grand Enclos", which are less than 12 years old. b) from the grapes grown on three plots situated outside the "Grand Enclos", c) in addition, and depending on the quality of the vintage, certain vats of Grand Vin may not, after numerous tastings, be up to the standards required.
Cos d'Estournel is typically a blend of 60% Cabernet Sauvignon, 38% Merlot and 2% Cabernet Franc
Only Semillon (65%) and Sauvignon (35%) are planted at Guiraud with a pruning "à cots" or "in fan" for the Semillons and long branches for the Sauvignons. Zie ook de website: www.chateauguiraud.com Robert Parker 94 punt.
Dieprode wijn uit de Bordeaux met een krachtig aroma van vers fruit, eikenhout en gebrande tonen. De smaak is pittig. Jong gedronken uitstekend bij gegrild vlees; na enige jaren rijping heerlijk bij wild.